06.12.2023

Зов за истина

Електронен вестник за Враца, Северозапада, България и Света

Мелания Тръмп дава уроци по стил на Европа

Автор: Снежана Мечева

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп придружава съпруга си на официално посещение в Европа. След два дни в Брюксел, вчера и днес имат натоварена програма в Лондон.

Докато президентът създава новина след новина с изказванията си, на Мелания й е нужно просто да се появи с поредния тоалет, за да започнат всички да говорят за нея. Ето и няколко примера от последните дни.

Нещо старо

При пристигането на първата двойка на САЩ в Белгия на 10 юни, Мелания се появи с любимия си тренчкот на Burberry, с който сме я виждали неведнъж. Комбинира го и с любим модел обувки – черни, на Christian Louboutin.

Тази вечер ще съм в бяло

На официалния прием на НАТО, на който се срещнаха президентите и Първите дами на страните-членки, Мелани Тръмп отново не пропусна възможността да се превърне в най-коментираната дама. Мястото в центъра й отреди приказната рокля на Ели Сааб.

Дълга, с прозрачни елементи и красива декорация. И на всичкото отгоре – на промоция. Само за 3000 паунда, пише Express. Подобна рокля няма нужда от бижута, а Мелания я съчета с обувки в телесен цвят. Добра работа!

На изискания прием българската Първа дама Десислава Радева застана рамо до рамо с американската. На следващия ден те също присъстваха на общо събитие, част от програма на съпругите на президентите.

Нашата Първа дама избра тъмносиня рокля без ръкави и с мъниста за вечерното събитие, а за втория ден – класически елегантен тоалет в черно и бяло. Така с Мелания си размениха ролите, защото тогава тя заложи на тъмносиня рокля на Calvin Klein.

Дръжте се, идвам

След Брюксел, Доналд и Мелания Тръмп пристигнаха в Лондон. Първият тоалет, който Първата дама демонстрира още на слизане от самолета, бе рокля до коленете на Roland Mouret с колан на талията за акцент, съчетана с обувки в същата гама.

Принцесата на бала

Снощи Мелания Тръмп затвърди позицията си на най-стилна Първа дама с ефирна и елегантна рокля от шифон в жълто с паднали рамене, дълги и разкроени ръкави. Моделът превърна 48-годишната съпруга на Доналд Тръмп в копие на Бел от „Красавицата и звярът“.


Или поне това е мнението на милиони потребители на социалните мрежи. Няма как да кажем на жълтото черно и да отречем, че тоалетът на J Mendel е поредното попадение точно в десетката.

Цветно, но със стил

Днес Мелания Тръмп посети болница в Лондон и се срещна с ветерани и техните семейства. За този не толкова официален повод тя заложи на рокля на Виктория Бекъм.

Любимите обувки стилето отново допълват елегантната визия, а роклята със сигурност скоро няма да бъде налична благодарение на всички дами, които искат да подражават на Мелания. Добър избор. И неин, и техен.

(Lifestyle.bg)

Вашият коментар