Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА ВСИЧКИ,
КОИТО ЩЕ ЧИСТЯТ В СЪБОТА

Община Враца ще осигури безплатни пътувания за всички, които искат да се включат в кампанията "Да изчистим България за един ден!". По този повод в деня на кампанията - на 12 май, събота - между 8.30 ч. и 9.30 ч. тролеите ще возят безплатно гражданите, решили да стигнат до замърсените терени в рамките на града. Безплатни автобуси ще тръгнат в същия ден в 8.30 ч. от автогарата в града към връх "Околчица" и "Божия мост" край с. Лиляче, които са сред 13-те терена, където ще се проведе кампанията. Другите замърсени места са районът при яз. "Дъбника", при прохода Вратцата, коритото на р. Лева, местността след ул. "Доспат "("Орехите"), теренът между ул. "Вежен" и ул. "Огоста", ул. "Иван Тричков" и ул. "Райня Княгиня" и входно-изходни магистрали на Враца. В квартал Бистрец ще се чисти р. Рула (сухото дере), в с. Чирен - след кръстопътя за с. Лиляче и в района на асфалтовата база, в с. Лиляче - в началото на населеното място, до стопанския двор, в с. Девене - входно - изходни улици и детската градина в с. Три кладенци.
Всички граждани, които желаят в този ден ще могат да участват в кампанията. На тринадесетте терена, а освен това в кметските наместничества в кварталите "Младост" и "Дъбника", и в двора на общинската администрация във Враца ще бъдат раздавани безплатно чували и ръкавици. Ако гражданите почистват свой терен, извън предложените от Общината, трябва само да се обадят на дежурния в този ден "зелен телефон" с номер 092/62-30-00, за да поискат транспорт за събраните от тях отпадъци при почистването.

Даниела Хитова


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM