Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДАРЕНИЕ ОТ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Област Враца е една от 7-те области, които ще получат хранителни млечни продукти /сирене и кашкавал/ от "Ел Би Булгарикум" ЕАД - гр. Видин. Храните ще бъдат предоставени на социални домове за деца и възрастни хора и обществени трапезарии.
За дарителската си акция фирма "Ел Би Булгарикум" ЕАД -Видин е уведомила Министерство на земеделието и храните, Българска агенция по безопасност на храните и Министерство на труда и социалната политика.
От Регионалната дирекция "Социално подпомагане", съвместно с Областния управител - г-жа Пепа Владимирова, е направена организация по получаване на продуктите.
За дарителската акция, количествата, които ще бъдат получени, начина на разпределението им, както и за направената организация по получаването са информирани кметовете на общини и ръководители на социални институции в Област Враца. Обхванати са всички домове за стари хора и домове за възрастни с увреждания, социални институции за деца с увреждания и деца без родители, както и обществените трапезарии за социално слаби лица, които функционират на териториите на общините Враца, Мездра и Борован.
Количествата хранителни млечни продукти, които област Враца ще получи са - 37 тенекии краве сирене, 100 тенекии овче сирене и 87 пити кашкавал. Продуктите ще бъдат получени до края на седмицата.

Eлма Глоговска 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM