Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КОННИ СЪСТЕЗАНИЯ

На 9 април кметът на Община Враца - д-р Костадин Шахов, в присъствието на Министъра на труда и социалната политика - г-н Тотю Младенов, народните представители от ПГ на ГЕРБ, областния управител на Област Враца - г-жа Пепа Владимирова, зам - областния управител - г-жа Цветелина Теофилова, гости и граждани, откри традиционната кушия, организирана от Община Враца и Ездови клуб Враца в Ученическия комплекс на града.

      
      
      

В словото си Кмета на Общината приветства всички участници и заяви:
"В днешни времена, за нас модерните хора, конските сили вече са затворени в двигателите, но онази тръпка и любов към земята, просторите и свободата, винаги ни тегли към изяви като тази. Затова съм щастлив да бъда тук, заедно с вас.
За седма поредна година Враца е домакин на тази проява, която е част от Програмата на Българска федерация по конен спорт. Чувствам се удовлетворен и горд, че сили в състезанието ще премерят клубовете от цялата страна, че тук са дошли и всичките тези хора, която не забравят своя корен и силата на желанието да покориш въздуха с движение напред"
В края на приветствието си кметът на Община Враца пожела успех на всички състезатели.
Наградният фонд на надпреварата беше 4500 лв.

      
      
      

Състезателният ден започна с екстериорна изложба на расови коне. В програмата бяха включени едно надбягване с местни коне и три с чистокръвни английски коне "ЧАП". Имаше четири паркура /прескачане/, един от които - силов /за преодоляване на най-голяма височина/. Тазгодишното състезание е включено в програмата на Българската федерация по Конен спорт. За доброто настроение на присъстващите се погрижи кънтри група.

      
      
      
       


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM