Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПЪРВАТА СВЕТОВНА ТИТЛА ПРИСТИГНА ВЪВ ВРАЦА

"Ние сме заедно и ще работим за това в града ни да има повече успешни професионалисти" заяви Ирена Цветкова при завръщането си.

Световният шампион по таекуон-до Ирена Цветкова пристигна във Враца след края първенството в Пхенян (КНДР), където преди дни спечели световната титла. Тя бе посрещната от представители на инциативния комитет, издигнал независимия кандидат за кмет на Враца инж. Николай Иванов и от който самата тя е част.
Титлата идва две години след тежката контузия, извадила Ирена от игра и въпреки че все още не се чувства напълно възстановена, тя е дала всичко от себе си, за да донесе първата световна титла на Враца. Тя допълни че ще се състезава докато може и заяви готовност да защити званието си на следващото световно първенство, което ще се проведе у нас през 2013 г.

Световният шампион съредчно благодари на Инж. Иванов за топлото посрещане, което той бе организирал за нея, макар и да не беше лично на събитието, тъй като трябваше да се заеме с гасенето на опустошителния пожар в община Криводол. "За мен инж. Иванов е подходящият кмет на Враца, защото не само с думите, а и с делата си е доказал че може да ръководи успешно един град. Фактът, че в момента той не е тук, доказва, че не бяга от отговорност", подчерта врачанската спортистка.

15.09.2011 г., Враца 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM