Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"ВИДАБАСКЕТ" ВЗЕ ПЪРВАТА
КУПА НА ВРАЦА ПО БАСКЕТБОЛ

Отборът на "Видабаскет" грабна купата на Община Враца в баскетболен турнир за мъже. Турнирът се проведе под патронажа на кмета на общината инж. Николай Иванов и е първото по рода си състезание, в рамките на "Ботеви дни-2012".
В надпреварата участие взеха три отбора - "Видабаскет" - Видин, "Монтана" и домакините "Ботев 2012" - Враца. На откриването зам.-кметът Красимир Богданов пожела успех на начинанието и изрази надежда, че това ще бъде началото на възраждането на баскетбола във Враца.

По системата "всеки срещу всеки" "Ботев" - Враца спечели мача срещу "Монтана" с 65 на 53 точки, но загуби срещу "Видабаскет" с 58 на 76. Видинският тим се наложи с 88 на 67 точки срещу "Монтана" и оглави класирането.
В края на състезанието бяха раздадени и три специални награди: за "най-добър играч на турнира", която бе връчена на капитана на "Видабаскет" Юлиян Колев; за "най-добър реализатор" бе определен Калоян Николов от "Ботев" и "най-добър борец под коша", която получи Борис Николов също от врачанския отбор.

Даниела Хитова


      
      
      
      

"Ботев" - Враца спечели мача срещу "Монтана" с 65 на 53 точки.      

Видинският тим се наложи с 88 на 67 точки срещу "Монтана"      
      
      
      

"Ботев" - Враца загуби от "Видабаскет" с 58 на 76.      
      


  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM