Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ -
ВЪВ ФОКУСА НА РАБОТАТА НА МВР

      
      

Търговската дейност на СОД ще се прекрати и свободния ресурс от полицаи ще се пренасочи към охрана на обекти на МВР и патрулна дейност за противодействие на битовата престъпност. Това съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев при посещението си във Враца. Той беше посрещнат от кмета на Враца инж. Николай Иванов, областния управител Венцислав Василев, депутата Камен Костадинов, зам.-областните управители, директорът на ОД на МВР Росен Иванов и представители на медиите. Вицепремиерът и кметът огледаха щетите от пожара в църквата "Св. Николай", която им беше показана от епископ Киприян. След това в програмата предстои среща с жителите на Врачанските лозя и село Баница, които ще споделят проблемите си за битовата престъпност. Във Враца ще се проведе и регионално съвещание на МВР.
След срещата с кмета на Община Враца инж. Николай Иванов и Областния управител Венцислав Василев, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев се срещна с граждани във Врачанските лозя и с.Баница. Хората споделиха,че са били многократно жертви на битова престъпност .
Министър Йовчев запозна гражданите с част от мерките, набелязани от ръководството на МВР за по-ефективно противодействие на престъпността - новата организация на патрулно-постовата дейност, основана на интерактивната карта на престъпността, както и промените в организацията на оперативно-издирвателната дейност.
На срещите Министър Йовчев подчерта, че приоритет за ръководството на МВР е да намали посегателствата в малките населени места. Усилията ще бъдат насочени към засилено присъствие както на служители, така и на сътрудници на МВР.
Обсъдена е и възможността със заповед на кмета ловните дружиники да могат да се организират или самоорганизират, за опазване имуществото на хората.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM