Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЩЕ СЕ ОБЛАГОРОДЯВАТ ПАЗАРИТЕ

"Община Враца ще продължи да реализира предвидените мерки по регламентиране на дейността на пазарите и облагородяването на пазарните площадки в града. Целта ни е всичко там да е в съответствие с нуждите на производителите и търговците и дейността да се развива при спазването на всички законови изисквания" -каза на пресконференция зам.-кметът Светозар Луканов.
Две площадки за земеделски производители ще бъдат обособени в района на бившия кооперативен пазар и на пазара в жк "Дъбника" във Враца. Предвижда се до края на годината там да има санитарни възли и течаща вода, и да бъдат поставени заграждения. "Земеделските производители ще могат да продават своята пордукция на тези места само ако са надлежно регистрирани и отговарят на изискванията на закона" - подчерта Луканов. Производителите на мляко, млечни продукти и яйца ще могат да реализират своята продукция само след като са изпълнили изискванията, описани в Закона за храните.

Даниела Хитова


 

 
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 


 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM