Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

Треньорите:

БЛАГОДАРИМ ЗА ГРИЖАТА
ЗА МЛАДИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ

Независимият кандидат за кмет Николай Иванов се срещна с треньорите на спортен клуб по волейбол "Ботев" - Враца. Той присъства на тренировка на юношите младша и старша възраст. "За нас е голяма чест, че сте тук сред тези млади хора! Ние работим не само за високи спортни постижения, но и за масовия спорт. Тук тренират до 130 деца. Искам от името на всички спортуващи да Ви благодаря за монтирането на колонните климатици. Тази придобивка я чакахме 35 години! Смятаме, че догодина ще направим много по-добри резултати, благодарение на това, че ще тренираме тази зима. Досега през зимата тук сме тренирали с шапки и ръкавици, заради студа. В момента температурата е приятна за спортуване. Надяваме се, че и в бъдеще ще продължите да ни помагате, а ние няма да посрамим Враца" - каза треньорът Маргарита Илиева.

Отоплението на волейболната зала беше един много сериозен проблем и се радвам, че успяхме да го решим, каза Николай Иванов. "Така вече може да се води нормален тренировъчен процес през цялата година. С поставянето на колонните климатици се решава и проблемът с големите горещини през лятото. Веднага след старта на реконструкцията на покритата лекоатлетическа писта, още в следващата година, ще направим проект за енергийна ефективност и за волейболната зала. И по различните програми ще търсим финансиране. Със собствени средства ще изградим съблекални и санитарни помещения. Това ще ни позволи да потърсим и съдействие от Министерството на младежта и спорта за обновяване на подовата настилка в залата" - каза Николай Иванов. Той благодари за работата на клуба с младите хора и бе категоричен, че ще продължи да помага за развитието на спорта.

Купуването и продаването на гласове е пресстъпление!
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM