Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЕВРОПЕЙЦИ СЪБРАХА 1 МЛН. ЕВРО
ЗА ДЪЛГА НА ГЪРЦИЯ

/КРОСС/ Граждани на Европейския съюз решиха да съберат пари, за да платят дълга на Гърция към тройката международни кредитори. Средствата се набират чрез интернет платформата за събиране на дарения Indiegogo. Желаещите да помогнат са толкова много, че сайтът работи бавно и от време на време блокира. А за три дни са събрани над 1 млн. евро. "Хайде да решим проблемите на Гърция. Ситуацията около страната започна да става скучна. Защо ние, обикновените граждани, да не помогнем на гърците, докато европейските министри мерят мускули и позират", се посочва в изявлението.


"Населението на ЕС е 503 милиона души. Ако всички ние просто отделим по някое евро, ще бъдем в състояние да решим гръцкия проблем".
Тези, които дарят по 3 евро, ще получат картичка от премиера Алексис Ципрас. За хората, които пожертват 6 евро, ще има традиционно гръцко сирене фета и салата със зехтин. За отделилите 10 евро подаръкът е бутилка Ouzo, а за жертвалите 25 евро - бутилка вино. Тези, които дарят за Гърция 160 евро пък, ще получат гореизброеното накуп.
За дарилите 5 000 евро ще има пътуване за двама до Атина и all inclusive обслужване. А най-щедрите, готови да се разделят с 1 млн. евро в името на гръцкото добруване, ще получат благодарността на цяла Гърция и други страни от ЕС.
Организаторите на акцията смятат да предадат събраните средства на Атина, с които страната да погаси дълговете си към кредиторите..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM