Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДЕТСКИ ПАНАИР ЗАРАДВА МАЛЧУГАНИТЕ ОТ ВРАЦА

Да свирят на барабани, да правят дизайн на дрехи, да изработват кукли от плат, да направят цветя от хартия - това са само част от забавленията, на които могат да се порадват децата на Враца. Различни ателиета "отвориха врати" на централния площад в града, където за трета поредна година се организира детски панаир. Инициативата е съвместна на Община Враца и фондация "Изиарт", като тази година финансирането е изцяло от общинския бюджет.

"Скъпи деца и уважаеми родители, за поредна година, благодарение на фондация "Изиарт", правим този прекрасен празник. Сигурен съм, че днес, в началото на ваканционното лято, с много игри и забавления, с музика и танци, ще създадем един прекрасен ден за нашите деца. Всички заедно ще изпитаме тези приятни емоции, от които имаме нужда. Добре дошли и весел празник!" - с тези думи кметът инж. Николай Иванов се обърна към събралото се множество.


Предвидени са забавления за всички възрасти. Бъдещи архитекти строят къщи и кули от картон или от къбчута. Има специално място за учене на правилата за движение по пътищата и всичко там е толкова интересно, защото е игра, в която децата бързат да се включат. Дълга опашка от момченца се извива пред противопожарния автомобил, който децата искат да разгледат отблизо.

Най-много хора по традиция се събират пред ателието, където художнички украсяват с рисунки детските личица. На откритата сцена всеки може да прояви своя талант. Детският панаир ще продължи до 18 ч.в неделя,, 14 юни, на площад "Христо Ботев".

 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM