Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НИКОЛАЙ ИВАНОВ РАЗГОВАРЯ С ДЕЦА
ОТ УЧИЛИЩЕ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Деца от 4 "а" и 4 "б" клас на Основното училище "Васил Левски" поискаха среща с кмета на Враца. В двата класа по проект предстои избор на кмет и искаха лично от Николай Иванов да научат какво е да си кмет. Срещата продължи колкото един учебен час, в който момичетата и момчетата не спираха да питат.

Обсъдено бе всичко - от това кой може да стане кмет, как протича един негов ден до това - той смята ли, че е успешен кмет. На въпросите на малчуганите кметът отговори обстойно. Включително разказа, че детската му мечта била да стане футболист. Инж. Николай Иванов помогна на шестте кандидати за кметове от двата класа с конкретни съвети как да направят предизборната си кампания. Отговорното решение да се кандидатират са взели едно момче и пет момичета. Най-смелата сред тях, София Макавеева, призна, че вече има платформа и иска да стане кмет, за да помага на другите деца. Изборът на кмет в двата класа ще се проведе на 1 юни.

"Срещата ни ми беше много приятна! На кандидатите за кметове желая успех, а на останалите - да направят правилния избор. Мили деца - успешно завършване на учебната година и весела ваканция!" - каза в края на срещата кметът на Враца.

Даниела Хитова 

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM