Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

АКЦИЯ СРЕЩУ
НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Акция "Паркирал си неправилно! Помисли за нас" започва във Враца.
Инициативата е на Ученическия общински съвет и е подкрепена от Община Враца и КАТ. Специално отпечатани стикери ще бъдат залепвани на неправилно паркиралите автомобили в града от младежки отряди, сформирани от ученици. Всички автомобили, паркирали по тротоари, в зелени площи, на детски площадки, на пешеходни пътеки, без право на обозначени за инвалиди места, ще бъдат маркирани със специалния стикер. Автомобилите ще бъдат заснемани и публикувани в сайта на Община Враца.
"Това ще е постоянна гражданска кампания срещу неправилното паркиране, която ще се провежда на територията на град Враца. Целта е да се обърне внимание на проблема с неправилното паркиране в града и да се промени установената лоша практика - всеки да паркира, където пожелае. Акцията не е свързана със санкции, а е напълно добронамерена. Инициативата призовава за толерантност и спазване на правилата за движение" - коментира кметът инж. Николай Иванов..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM