Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ИЗЛОЖБА СЪБРА ЛЕГЕНДАРНИ ФУТБОЛИСТИ
НА "БОТЕВ" - ВРАЦА

Кметът на Враца инж. Николай Иванов посрещна в кабинета си Мартин Петров. Повод за визитата на почетния гражданин на Враца и футболист №1 на България за 2006 г. в родния му град беше откриването на фото-документална изложба "50 години от влизането на "Ботев" в елитната "А" група", която беше подредена в регионалния исторически музей.
Преди тържеството градоначалникът прие Петров, като му връчи подаръци заради рождения ден (преди седмица, на 15 януари, Мартин навърши 36 г.). Двамата обсъдиха сегашното състояние на футболния "Ботев", грандиозния ремонт на стадиона във Враца, както и евентуално бъдещо взаимодействие.
"Благодаря за рекламата, която правите за Враца, където и да сте. Вие сте един добър пример, че детско-юношеската школа на "Ботев" е раждала и отглеждала таланти на световно ниво", обърна се към госта си инж. Николай Иванов.

      
      

На откриването на фотодокументалната изложба на Сдружение "Моят глас" - Враца и РИМ - Враца, посветена на 50-та годишнина от влизането на "Ботев" - Враца в "А" РФГ присъстваха легендарни футболисти на "Ботев"-Враца, между които Мартин Петров, Георги Каменов, Генчо Симеонов и др. Тук бе и кмета на Враца инж. Николай Иванов, който е и председател на Управителния съвет на "Ботев"-Враца, треньора на "Ботев" Адалберт Зафиров, председателя на ОбС-Враца инж. Борислав Стоев, директора на РИМ-Враца Илия Стоянов, спортни деятели, фенове, журналисти..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM