Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

11-ГОДИШНО ДЕТЕ ЧУДО
СЪЗДАВА ПОРАЗИТЕЛНО ДЕТАЙЛНИ РИСУНКИ,
ПЪЛНИ С ЖИВОТ

Сръбският творец Душан Кролица е истинско дете чудо. Той е едва 11-годишен, но вече е истински майстор и успява да нарисува огромно разнообразие от правилни от анатомична гледна точка флора и фауна. Неговите умения далеч надскачат годините му, пише Bored Panda.
Кролица започва да рисува на 2 годинки. Очевидно до ден днешен не е спирал. До 8-годишната си възраст провежда две самостоятелни изложби - нещо, с което много сносни възрастни творци дори не могат да се похвалят.
Момчето чудо има ясно изразени интереси - голяма част от неговите красиви рисунки са наситени с безброй различни видове от всяко растение и животно под слънцето. Подобно на повечето деца на неговата възраст, той се увлича и по динозаврите, както и по други изчезнали видове. Съответно той не ограничава своите зоологически творчески приключения само до живите същества - древни нелетящи птици и едни от първите бозайници също населяват неговите красиви платна.
Имайки предвид всичко това, не е изненадващо, че когато порасне, Кролица иска да стане зоолог. "Ще изучавам животните и ще публикувам книга за тях. Но и ще нарисувам всички", казва младият творец. На този етап той все още има достатъчно време, за да промени мнението си. Можем обаче само да се надяваме да продължи да развива и да се отдава на своя невероятен талант до края на живота си.

 


.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM