Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

Петър Димков

РЕЦЕПТА НА ПЕТЪР ДИМКОВ СРЕЩУ ГРИПА

Съставките са 3 средно големи глави чесън, 3 средно големи глави кромид лук, 3 с.л. настърган пресен корен от джинджифил, 3 с.л. настърган пресен корен от хрян, 3 люти чушлета, по възможност домашен нефилтриран и недестилиран суров ябълков оцет.
Чесънът, лукът и чушлетата се нарязват на ситно. Поставете всички продукти в един стъклен буркан, като те трябва да заемат 3/4 от обема му. След това напълнете до горе с ябълковия оцет. Затворете с капачка и разклатете енергично. Запишете датата, на която сте го направили и изчакайте 14 дни. Бурканът се разклаща най-малко веднъж на ден.
След 14-тия ден се прецежда през тензух или марля. Продуктите, които остават в марлята могат да се използват за добавка при варене на месо, а също и за дресинг на салата.
За лечение пийте по 2-3 супени лъжици 3 пъти на ден, когато сте болни. Жабуркате в устата и поглъщате. Ако нямате сериозни оплаквания - вземайте 2 супени лъжици след вечеря, за да запазите организма си чист от бацили и паразити.

Настойката се съхранява на тъмно място. За целта увийте буркана с хартия. Има трайност до 1 година Според Димков тя е много мощна, защото всичките съставки са пресни и биологично чисти. Тази рецепта на лечителя е помогнала и на много хора срещу най-смъртоносните болести.


 
 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM