Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

БОКСОВИЯТ ЕЛИТ ПРИСТИГА ВЪВ ВРАЦА

За втори път Враца ще бъде домакин на световна боксова гала вечер. Новината бе съобщена на специална пресконференция от организаторите на събитието боксовият мениджър Филип Фондю и д-р Георги Езекиев - член на Управителния съвет на Българска професионална боксова лига. Гала вечерта е под патронажа на кмета на Враца инж. Николай Иванов.

За спортното събитие в града ще пристигнат боксьори от Англия, Италия, Сърбия, Украйна, Беларус и България. В спортната зала на Природо-математическата гимназия ще се играят осем или девет мача. Двете основни битки за защита на европейски титли ще са между Витали Копиленко и Сергей Комитски и между Сергей Рабченко и Сердик Виту. Шоуто ще включва професионалния дебют на Сони Ъптън от Белфаст, който е най-новата звезда, взета под крилото на Рики Хътън, който също пристига във Враца. За радост на публиката на тепиха ще излезе и българският боксьор Коко Семерджиев - Тайсъна. Сред официалните гости ще са президентът и генералният секретар на Европейският боксов съюз. "Вечерта на боксьорите - Враца`2013" ще се предава по телевизионния канал "Евроспорт" за 69 държави в света.

Филип Фондю

д-р Георги Езекиев 

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM