24.09.2022

Зов за истина

Електронен вестник за Враца, Северозапада, България и Света

ВРАЦА – С МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА ГЕН. РАДЕВ

Враца е на път да си върне  самочувствието, което имаше като червен бастион на България. На предизборна среща с кандидат-президента ген. Румен Радев врачани изпълниха до краен предел голямата зала и коридорите на Драматично-кукления театър. Те декларираха искрената си подкрепа за кандидат-президентската двойка ген. Румен Радев – Илияна Йотова.img_1755
Преди да влязат в залата ген. Радев и лидерът на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова поднесоха цветя пред паметника на гениалния поет и революционер Христо Ботев.

fb_img_1478115971625
„Време е за решителна промяна. Тя започва от хората и техния глас. На кръстопът сме и ни предстои да избираме дали ще продължаваме по пътя на националното унижение, или ще тръгнем по пътя на достойнството. Само заедно и обединени можем да върнем българското достойнство“ – заяви ген. Радев.fb_img_1478115968306

През деня ген. Радев имаше срещи с избиратели от Кнежа и Бяла Слатина. И там хиляди посрещнаха генерала, за да го уверят, че на 6 ноември ще гласуват за промяната – с бюлетина №13.

fb_img_1478115964235
Корнелия Нинова, която гордо заяви, че е врачанка, призова членовете и симпатизантите на БСП да окажат мощна подкрепа на ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар