25.09.2022

Зов за истина

Електронен вестник за Враца, Северозапада, България и Света

НА 3-ти н о е м в р и С О Ф И Я К Е П А Д Н Е! Мая Манолова: „Ще се видим в съда, г-н Борисов! Срам ме е от вас! Гнус ме е от лъжите ви!“

Мая Манолова: В неделя се изправям срещу Борисов, ДПС, срещу контролирания и купен вот, срещу начина, по който се избира главен прокурор, срещу едноличната власт.

„Ще се видим в съда г-н Борисов!“- каза независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова по повод твърденията  на премиера Бойко Борисов за срещи между нея и ромски лидери за купуването на ромски гласове.

„Ще дам премиера Борисов под съд. Гнус ме е от лъжите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес“.

„Ще се видим в съда, г-н Борисов! Уйдурмите на първия тур ги правехте вие и това се вижда от протоколите на общинските секции. Там г-жа Фандъкова е пълен хегемон. Там има пълно припокриване на гласовете за съветници на ДПС и гласовете за кмет на Фандъкова“..

„За сведение на премиера, който беше 4 години кмет на София, във Волуяк няма ромска махала и няма роми“. заяви Манолова е била във Волуяк по покана на жителите , „които нямат канализация. Срещата е  записана и екипът на Манолова  ще предостави клип от Волуяк.

Твърденията на Борисов, че Братя Галеви, макар и в чужбина, сега помагали на Манолова за набиране на ромски гласове, тя контрира, че е било допуснато двамата осъдени престъпници от Дупница да избягат от страната, когато той е бил премиер.

„Срам ме е от премиера. Срам ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес… Нарече екипа ми „сбирток“, гражданите – 124 000 столичани, „нечистоплътни“, затова, че ме подкрепят. Нарече срещата ми с хората във Волуяк „уйдурма“. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми, заяви Манолова. Той, който допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и да напуснат страната в национален ефир призна, че са фактор в изборите в София“.

„Това са долни лъжи, грозни внушения, клевети, произнесени от човек, разтресен от страх, и ще го дам на съд… Страхът да загубиш София е изключително лош съветник. В нарушение на закона премиерът влезе в кампанията, за да се види кой е кметът, кой управлява София..  Маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства.

В неделя се изправям срещу Борисов, ДПС, срещу контролирания и купен вот, срещу начина, по който се избира главен прокурор и призова софиянци за подкрепа срещу едноличната власт.“

PS: Zov za istina ви казва: В НЕДЕЛЯ СОФИЯ КЕ ПАДНЕ!

И да не „падне“, пак ще е паднала!

Вашият коментар