25.09.2022

Зов за истина

Електронен вестник за Враца, Северозапада, България и Света

Колко трябва да е важен Пламен Георгиев?

.Позиция на Кристиан Вигенин от името на ПГ на „БСП за България“

 

„Колко важен трябва да е Пламен Георгиев, проваленият председател на злощастната КПКОНПИ?

1. Подиграха се на партията #ГЕРБ, която беше принудена мълчаливо да му бере срама насред предизборна кампания, за да бъде скрит дълбоко няколко месеца.

2. Подиграха се на Народното събрание, като вкараха оставката му извънредно, минути след подаването й, като последна точка преди ваканцията и я приеха без дебат, за да го скрият отново от публичност.

3. Подиграха се на Висшия съдебен съвет, който беше събран спешно и извънредно, за да го възстанови като прокурор.

4. Подиграха се на Министерството на външните работи, което го предложи по принуда и абсолютно необосновано за генерален консул във Валенсия, за да го скрият далеч.

5. Подиграха се на целия кабинет, който го одобри в екстремно кратък срок, за да няма време за обсъждане, пак с цел да го скрият от публичност.

6. Подиграха се на българската общност в Испания, като пращат там човек, който няма понятие от дипломатическа и консулска дейност, само и само да не дразни с присъствието си в София.

Е, явно е много важен. И кой се подиграва с хора и институции ли? Има само един, който може да осигури тази светкавична поредица от абсурди – Бойко Борисов. Браво за ефективността! Но помнете – трупът е скрит, но уликите остават!“

Вашият коментар