Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СВАЛЯТ ХОЛЕСТЕРОЛА
БЕЗ ЛЕКАРСТВА

Холестеролът може да се се оптимизира и без лекарства, потвърдиха важни клинични изследвания, проведени в Германия. Най-ефективното натурално средство за оптимизиране на нивата на холестерола и триглицеридите е маслото от дълбоководни арктически скариди (крил), сочат резултатите.
Уникалното масло Neptune Krill Oil, известно у нас като Vitaslim HEALTH, е най-мощният екологично чист омега-3 продукт. Той понижава нивата на "лошия" холестерол и повишава нивата на "добрия" холестерол 7 пъти по-ефективно от рибеното масло дори при безпрецедентно ниски дневни дози, показва изследването. Всъщност действието на 1 капсула Vitaslim HEALTH се равнява на 12 капсули рибено масло + 3 капсули коензим Q10 + 10 капсули фосфолипид.
Изключителен плюс на продукта е естествената му формула, където омега-3 мастните киселини са в същия вид, както в клетките на организма. Това осигурява пълноценна резорбция и ускорени резултати.
Vitaslim HEALTH подобрява дейността на сърдечно-съдовата система, като предпазва от образуване на съсиреци (тромби), подпомага нормалната сърдечна честота и подобрява дейността на кръвоносните съдове. Той се проявява и като мощен антиоксидант – 300 пъти по-силен от витамин А и витамин Е, 48 пъти по-силен от рибеното масло и 34 пъти по-силен от коензим Q10.
Доказано заради голямото количество естествен астаксантин – високоефективен антиоксидант, той забавя стареенето.
В допълнение към качествата на продукта е уникалната технология за капсулиране Licaps®, която позволява влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули, без термична обработка.
Това е особено важно при продуктите с морски произход, защото така се елиминира напълно възможността за окисляване на тяхното съдържание.

Vesti bg
 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM