Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩИНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ВМРО - ВРАЦА

На 06.02.2012 г. структурите на ВМРО - БНД в община Враца проведоха Общинска отчетно-изборна конференция. Представен бе отчет за организационната, политическата, финансовата и културно-просветната дейност на ВМРО в община Враца за изминалата година.
Всичките общински структури на ВМРО имаха възможност да изложат своите виждания и взеха участие в избора на нов състав на Общинския комитет. За председател беше избран зам.-кмета на Враца Красимир Богданов, за заместник-председатели - общинския съветник от ВМРО Красимир Ангелов и председателя на Женската организация на ВМРО Галя Георгиева. За секретар бе избран Марин Цветков, а за членове Станислав Стаменов и Йонко Христов.
Конференцията предложи Насоки за развитие на общинските структури на ВМРО в общ. Враца, които предвиждат привличане на нови членове и създаване на нови местни организации в кварталите на гр. Враца и селата от Общината. ВМРО ще продължи обичайната си политическа дейност, като работи за създаване и поддържане на редовни контакти със сродни организации и личности и участва в учредяването на обществени съвети, които да легитимират ролята на гражданското общество в политическия живот.
Като приоритетни теми бяха посочени: наболелият въпрос, по който ВМРО алармира още отпреди една година - за високоскоростната ЖП магистрала и разделянето на града от четириметрова стена; обходният път на Враца; проблемите с дължимите на НОИ майчински; съдбата на военното поделение.
Беше взето решение да се изработи годишен календар на традиционните прояви на всички местни организации от община Враца. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM