Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВМРО ИЗБИРА МЕЖДУ ТРИМА
КАНДИДАТА СИ ЗА КМЕТ НА ВРАЦА

На проведено в края на май общо събрание на структурите на ВМРО-Българско национално движение от община Враца, бяха обсъдени предстоящите през октомври 2011 г. местни избори. Воеводите потвърдиха решенията на Областната конференция от миналата година за самостоятелно участие на ВМРО. Със задоволство беше приета информацията за подкрепата на програмата на ВМРО от патриотични организации, като Съюз "Защита", Национално движение "Достойни за България", редица граждански сдружения и инициативни комитети.
Събранието прие критерии за определяне на кандидатите за кметове и общински съветници, които се основават на честност, професионализъм и доказано отношение към българските традиции и национални ценности.
Направени бяха номинации за кмет на Враца, като бяха издигнати три кандидатури: на Областния и Общински председател на ВМРО Красимир Богданов, на бившият Директор на РДВР-Враца и настоящ общински съветник от ВМРО ген. Валери Стаменов, третото име засега не се назовава, но става дума за популярна сред врачанската общественост личност, не участвала до този момент в политическия живот. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM