Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

УНИКАЛЕН МЕХЛЕМ

Той е уникален, защото се прилага в много случаи. Първо - при трудно заздравяващи рани дава възможност за образуване на нова тъкан и потиска болката и възпалението. Към този вид рани спадат декубиталните (от залежаване) и тези, които се дължат на смутено оросяване. Цитираните рани не трябва да се третират с йодосепт, независимо че в неговите индикации са труднозаздравяващите такива. Те могат допълнително да бъдат усложнени от йода (изгорени от него), особено когато храненето на тъканта е смутено. На второ място - порезните рани много бързо заздравяват. На трето място - мехлемът има чудодеен ефект при всички видове изгаряне. Мехлемът действа и превантивно. Подхранвайки кожата той я предпазва от отварянето на нови рани, особено в случаите, когато тя не се оросява добре. Мехлемът повлиява добре и циреите и кистите. Той съдържа хлорнитромицин, анестезин, течен парафин, перувиански балсам витамини А, Д и Е в съответната мазилкова основа. Хлорнитромицинът действа антибактериално. Анедстезинът силно обезболява. Перувианският балсам, витамините и парафинът стимулират образуването на нова, здрава тъкан.
Мехлемът се изготвя в аптека. Вече от цяла България проявяват интерес към него. Всеки, който се интересува, можа да го получи от частна аптека "Узунови", като предварително установи контакт с клиничен магистър-фармацевт Иван Узунов, който ще прецени дали случаят е подходящ за използването на мехлема.

Иван УЗУНОВ,
социален клиничен магистър-фармацевт

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM