Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОТЛАГА СЕ СПЕКТАКЪЛЪТ НА
"СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ"

. Съобщение на ръководството на Врачанския театър

Поради неблагоприятните атмосферни условия - трайно задържали се отрицателни температури и дебела снежна покривка, се отлага гостуването на "Секс, наркотици и рокендрол" от Ерик Богосян. Спектакълът с участието на Асен Блатечки, който трябваше да се играе на 15 февруари /сряда/ от 19.30 часа на голяма сцена във Врачанския театър, ще се играе на 26 март /понеделник/ също от 19.30 часа на голямата сцена на ДКТ - Враца.
Ръководството на ДКТ - Враца се извинява на зрителите за причиненото неудобство. Всеки, който иска да посети спектакъла на 26 март от 19.30 часа, може да го направи с купения вече билет, без да е нужно да прави презаверка. Онези зрители, които не могат да присъстват на новата дата на спектакъла, да заповядат на билетна каса, за да получат парите си обратно срещу връщане на билетите.
Ръководството на ДКТ - Враца се извинява за причиненото неудобство, но очаква да получи разбиране от страна на истинските ценители на театралното изкуство от Враца и региона. Все пак изкуство се прави и с мисъл за здравето на хората, а не на всяка цена!


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM