Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

Премиера

"ДВАНАДЕСЕТА НОЩ"

      
      
      
      

На 13 декември беше премиерата на новата постановка на Драматично-куклен театър - Враца, "Дванадесета нощ" от Уилям Шекспир.
"Дванадесета нощ" е една от най-веселите комедии, създадени от Уилям Шекспир. Спектакълът, който представя ДКТ - Враца, е нов поглед върху една от вечните теми в живота.
Режисьор на спектакъла е проф. Надежда Сейкова, сценограф - Мария Диманова, използвани са съветите на хореографа Альоша Миладинов и китариста Димо Филипов. На сцената ще видите: Ралица Ковачева-Бежан, Янна Генчева, Анатоли Бенкин, Кирил Стаменов, Калин Костадинов, Александър Алексич, Делчо Чолаков, Явор Зехиров, Георги Грозев, Диана Милушева, Камелия Лишковска и Анна Попдимитрова.
Спектакълът "Дванадесета нощ" е третото ново заглавие в репертоара на Драматично-куклен театър - Враца след "Сладкиш от любов" по Карло Голдони, режисьор Владимир Лазич, и "Танго" от Славомир Мрожек, поставен от Николай Поляков. На 14 и 15 декември пък на голямата сцена на врачанския театър ще бъде показано премиерното заглавие за децата "Обувки за щастие" от Братя Грим, режисьор Венцислав Асенов. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM