Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ В "СЕВЕР"

Треска е обхванала врачанските общинари след публикацията на материала "Качеството и темпа на промените зависят от нас" в рубриката "Север" на в. "Зов за истина". Неин автор е председателят на Постоянната комисия по Евроинтеграция и инвестиционна политика към Общински съвет - Враца г-н Кирил Петков. От общината изкупуват вестника, преснемат статията за всички общински съветници. Ще обсъждат написаното в нея. Щом се казват в очите недостатъците, значи този Кирил Петков ще се кандидатира за кмет, мислят онези със треската.
В предаването "При-казки от делника" на ТВ -Враца г-н Петков заяви, че се включва в Кръглата маса "Север", защото оценява важността на поставените за обсъждане проблеми и държи да оповести, преди да изложи експертния си анализ и изводи, че няма да се кандидатира за кмет. Онези от страха веднага си рекли: "Щом казва, че няма да се кандидатира, значи ще се кандидатира."
Особено ги е заболяло господата, загдето след солиден анализ Петков прави извода, че има дефицит на управленски знания и воля за реализация, че Враца изостава спрямо сродни градове като Плевен, Русе, Габрово.
Ала е истина.
Истина, от която и нас ни боли.

 


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"

ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM