Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КРЪГЛА МАСА В ЧЕТВЪРТОТО ИДАНИЕ
НА "ПРАЗНИК НА МЕДА" В КОЗЛОДУЙ

Четвърта поредна година Държавно предприятие "Радиоактивни отпадъци" (ДП РАО) организира съвместно с дружествата на пчеларите от района на Козлодуй "Празник на меда", който се проведе на 3 февруари 2012 г. Събитието беше официално открито от изпълнителния директор на предприятието Дилян Петров, а официални гости бяха евродепутатите Владимир Уручев и Мария Неделчева. ДП РАО стана своеобразен домакин на среща-разговор между представителите на Европейския парламент и членовете на пчеларските дружества в региона. На срещата участниците обсъдиха стратегията на Европейския парламент за подпомагане на пчеларите в периода 2013-2020 г. Производителите на мед споделиха своите актуални проблеми, а евродепутатът Мария Неделчева пое ангажимента да осигури "чуваемост" за техните послания в Брюксел. Тя предложи, в подкрепа на качествата на българския мед, да се реализира специализирано изложение на техните продукти в Европейския парламент.
В четвъртото издание на традиционния вече "Празник на меда" се включиха производители на мед и пчелни продукти, произведени в района на Козлодуй. Бяха представени също здравотворни продукти на пчелна и билкова основа, както и печатни издания, свързани с лечебната сила на меда и билките. За няколко часа, въпреки ниските температури, изложението посетиха над 300 жители на община Козлодуй.
Празникът, който вече е част от традиционния календар на ДП РАО, потвърждава мисията на предприятието да извършва дейностите си с грижа за хората и околната среда, както и стремежът му да сътрудничи с всички браншови организации в общините, в които развива своята дейност. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM