Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СПОРТНИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА
ЗА БЕЗПЛАТНО ПОЛЗВАНЕ

Министерство на физическото възпитание и спорта стартира "Дни на отворените врати" на спортни обекти в големите градове на България. Инициативата е част от проекта "Никога не е късно за ново начало", който се изпълнява от МФВС с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
Всички желаещи ще имат възможност напълно безплатно да посетят избрани спортни зали и комплекси и да изберат предпочитания от тях и техните близки спорт. Футбол, волейбол, баскетбол, хандбал, шортрек, фигурно пързаляне, тенис на маса, фитнес, спортни танци, бокс, фехтовка, аеробика, тенис, мини-голф, бадмингтон, вдигане на тежести и лека атлетика са само част от спортовете, които всеки желаещ ще може да практикува и да научи в рамките на кампанията. Първите "Дни на отворени врати" стартират на 19 ноември (събота) във Враца и ще продължат до края на месец февруари, както следва:
" Спортна зала - ПМГ Враца:
08:00 - 12:00 часа Волейбол, баскетбол и фитнес:
o Ноември 2011 -19 и 26;
o Декември 2011 - 3, 4, 11, 17, 26, 27, 28 и 29;
o Януари 2012 - 7, 14, 21 и 28;
o Февруари 2012- 4, 18 и 25.

Проектът е насочен както към работещите българи, така и към хората със специфични рискове за здравето като наднормено тегло, хипертония, затлъстяване, и съответно към българите със силно намалена двигателна активност на работното място. Идеята е хората да бъдат привлечени към спортните комплекси, стадиони и зали и да се включат в инициативите на МФВС заедно с най-големите спортисти и треньори на България. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM