Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КЛЕТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ

      
      
      
      

Д-р Михаил Шарков - зам. кмет по социални и хуманитарни дейности беше гост на клетвената церемония на доброволците от група България 27 на Корпус на мира, проведена в Градската концертна зала на Община Враца. На официалната церемония присъстваха Н. Пр. г-н Джеймс Уорлик, извънреден и пълномощен посланик на САЩ в България, г-жа Петя Евтимова, зам.министър на образованието. В изявлението си зам.кметът на Община Враца припомни че "датата 1 март е официално обявена от президента на САЩ Барак Обама за 50-та годишнина на Корпуса на мира".
Географски и културно, нашата страна е важен кръстопът на източна и западна култура, предоставяща уникална възможност за опознаване на различни хора, а това само по себе си я прави прозорец към света, отварящ път към постигане целите на Корпус на мира.
На всички вас желая успехи в името на разбирателството и сътрудничеството на нашите народи. Нека разстоянията между нас останат само географски понятия и когато си тръгнете от България, да се разделяте с нея като с близък приятел, защото държавниците градят държавите, но хората изграждат тяхната духовност." - завършва словото си д-р Шарков. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM