Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

23.04.2008

КОМПЮТЪРНИТЕ ИГРИ
В ПОМОЩ НА ИСТОРИЯТА

• Първо място за Враца
на Националната конференция
“Училището - желана територия за ученика"

От 12 до 15 април 2008 г. в град Пловдив се проведе националната конференция “Училището - желана територия за ученика”. В нея взеха участие 91 презентации от всички областни градове на страната. Екипите представиха своите продукции в две различни направления - постер сесия и мултимедийно представяне. За наша радост първо място взеха представителите на ПТГ "Н.Й.Вапцаров"- Враца. С проекта си "Компютърните игри в помощ на историята", младите учители Ивайло Папов и Владислав Тодоров от ПТГ направиха фурор на конференцията като оставиха отлични впечатления у журито и останалите свои колеги от страната.
Тяхната презентация представлява компилация от компютърни игри, части от филми и текстово пояснение, явяващо се върху фона на картата на България. Чрез нея учениците както текстово, така и визуално могат да навлязат в средновековните битки или виртуално да разглеждат антични или средновековни градове.
На форума в Пловдив врачани направиха над 40 копия по молба на свои колеги и така презентацията ще бъде показана в цялата страна. Първата награда не е само за Владислав Тодоров и Ивайло Папов, а и за ПТГ "Н. Й. Вапцаров" и за цяла Враца и нейните талантливи деца и ученици.


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"

ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM