Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКА ЩАФЕТА

На 18 май 2011 г. от 9.30 ч. от Търговски комплекс "Суми" стартира лекоатлетическата щафета, посветена на Деня на българския спорт - 17 май. В инициативата могат да участват ученици и възрастни, разделени на четири групи.
Първата група, която ще се състои от ученици от третите и четвъртите класове, ще стартира от светофарите на пл. "Руски", ще премине през бул. "Христо Ботев" и ще финишира пред сградата на Община Враца. Втората група, състояща се от ученици от пети до 12 клас, ще стартира от Търговски комплекс "Суми", ще премине през пл. "Руски", бул. "Христо Ботев" и отново ще финишира пред сградата на Община Враца.
В четвъртата група на щафетата могат да се включат възрастни, без ограничение на възрастта, представители на различни институции / без състезателен характер/ , като ще измине маршрута на от Търговски комплекс "Суми"до сградата на Община Враца.
Класирането ще бъде отборно от 1-во до 3-то място.
Тролейбусен транспорт-Враца" ЕООД гр. Враца уведомява жителите и гостите на града, че във връзка с провеждането на лекоатлетическа щафета на 18.05.2011г. в интервала от 09.30 часа до 10.30 часа тролейбусите няма да пътуват.
 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM