Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРАЗНИК НА ЦДГ "ДЪГА"

В Драматично куклен театър ръководството и възпитаниците на ЦДГ "Дъга" гр. Враца отпразнуваха 55-та годишнина от създаването на детската градина, 35 години от откриването на новата сграда и 5-та години от именуването с името "Дъга".
На събитието гости бяха Председателят на Общински съвет - Враца - г-жа Малина Николова, зам.-кмета по социални и хуманитарни дейности в община Враца - д-р Михаил Шарков, Експерти от Регионален инспекторат по образование - Враца, родители, гости, бивши и настоящи преподаватели.
Родители и гости се насладиха на изпълненията на малките възпитаници, които представиха спектакъла "Приказна дъга"
Заместник- кмета д-р Шарков поздрави ръководството и възпитаниците. "Всеки учител, работил тук, е посветил дните, любовта, професионализма си на благородната мисия да възпитава в децата доброта, интелект и творчество.
Истинската любов в очите на малките деца, благодарността на родителите им и признателността им за майчинската грижа са най-хубавия подарък за днешния празник.
Пожелавам ви здраве, дръзновение и благородство!
Скъпи деца, даваме ви цялата си обич и ви желаем безгрижно детство, много мечти, смях и приятели! "-казва д-р Шарков.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM