Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

РЕМОНТ НА УЛИЦИТЕ

Кметът съобщи, че започва рехабилитацията на улиците в града. По стартиралата поръчка на стойност 226 435 лева ще бъдат ремонтирани общо 9 улици . Сред тях са улица "Христо Смирненски", чиито ремонт е започнал миналата година. По проект ще бъде рехабилитирана и улица "Стефанка", а на улица "Радецки" вече се работи. Предстои да бъде изградена ул. "Васил Атанасов". Това е трасето от Медковец до новата клиника, където реално към момента улица няма. Основно ще бъде благоустроен и критичен участък на булевард "2-ри юни" - от светофарите на "Екзарх Йосиф до Младежкия дом, както и излизащите към отсечката улици "Васил Априлов" и "Георги Бързашки". Ул. "Вардар" от "Екзарх Йосиф" до "Козлодуйски бряг" също ще бъде ремонтирана основно. Предстои рехабилитация на ул. "Климент Охридски" от "Васил Кънчов" до "Алеко Константинов". Това обаче е само първият етап, уточни д-р Шахов. За основен ремонт на врачанските улици са заделени още 150 хиляди лева, които ще бъдат усвоени в следващи поръчки. В близките дни ще стартира и текущият ремонт на уличните платна - изкърпването на най-проблемните участъци. За тази дейност ще бъдат изразходени още 435 хиляди лева.
В отговор на журналистически въпрос д-р Шахов уточни, че ВиК са разкопали пътна настилка на 56 места, а "Топлофикация" има да възстанови 16. Двете дружества са заявили готовност да изпълнят ангажиментите си веднага щом започнат работа асфалтовите бази т.е. в рамките на 2-3 седмици.
Предстои ремонт на междуселските и селските пътища в Община Враца, за което са предвидени общо 400 000 лева.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM