Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОТКРИХА ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА
ГРУПА КЪМ ОДЗ "ЛЮЛЯК"

Кметът на Община Враца д-р Костадин Шахов беше гост на откриването на целодневна детска група към ОДЗ "Люляк" - Враца. Гости на тържеството бяха зам.-кметът на Община Враца д-р Михаил Шарков, председателят на Общинския съвет г-жа Малина Николова, зам.-областният управител на Област Враца г-жа Цветелина Теофилова, приятели и хора от селото.
Кметът на общината направи подарък, който включва индивидуални помагала за всяко дете - блокчета, моливи, флумастри, пастели, гланцови блокчета, пластилин и др.- и един голям конструктор за игра от всички.
Целодневна детска градина в с. Вировско е открита като самостоятелна детска градина на 2 май 1970 година. тя се е намирала в специално построена за целта сграда, която с течение на годините става опасна за здравето на децата. От 30 септември 2002 година детската градина е закрита и продължава да функционира като филиал в ЦДГ №5, като полудневна група.
Групата се намира в сградата на бивше средношколско общежитие в с. Вировско.
За ремонта са изразходвани 32 000 лева от Община Враца.
В момента групата се посещава от 17 деца, за които е осигурен равен старт и качествено възпитание и предучилищна подготовка.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM