Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ГЛОБИ ЗА ПАРКИРАНЕ
В ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

Продължава уведомителната акция на Инспектората за приобщаване на гражданите към опазване на обществените зелени площи от замърсяване, унищожаване и увреждане от паркирани автомобили. До момента е изготвен списък на 158 неправомерно паркирани превозни средства. Вписани са регистрационните им номера, вида на МПС и адреса по местонахождение.
На нарушителите, които не са предприели препоръчаните мерки и не са изместили автомобилите, ще бъдат връчени констативни протоколи и ще бъдат наложени санкции до 50 лв. Глобите ще се налагат на място срещу издаден фиш съгласно Наредбата за опазване на обществения ред, поддържане на чистотата, опазване на околната среда и защита на имуществото и Наредбата за организацията безопасността на движението и дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците в Община Враца.
За тези, на които е издаден акт за административно нарушение, санкцията е до 200 лв., при повторно нарушение размера на глобата се увеличава двойно.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM