Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНИТЕ
АВТОМОБИЛИ

Проблемите с неправилно паркираните автомобили ще се решават съвместно от полицията и служители на Община Враца, стана ясно на първата работна среща, инициирана от кмета д-р Костадин Шахов. Той покани директора на ОД на МВР - Враца комисар Росен Иванов, началника на РПУ - Враца Васко Василев и комисар Венцислав Петров - началник отдел "Охранителна полиция" при ОД на МВР -Враца. На срещата присъстваха секретарят на Община Враца Пламен Кръстев, Венка Велчева, директор на дирекция "Инспекторат" и директорът на общинското предприятие "Паркинги и гаражи"-г-жа Ваня Григорова.
Проблемът с неправилното паркиране датира от 7-8 години и се задълбочава. Причина - нарастващия брой автомобили. Само за 2010 г. в КАТ са регистрирани 20000 автомобила. Враца като областен и общински център е посещавана често от хора от останалите населени места, които търсят правно, административно, здравно или социално обслужване, както и пазаруват в града. Това допълнително натоварва трафика.
Присъстващите на срещата се обединиха около становището, че за справяне с казуса е необходим репатриращ автомобил и наказателен паркинг, където да се извозват не- правилно паркираните.
Най-вероятно ще се ползва "паяк" под наем, но за това одобрение трябва да даде Общински съвет - Враца.
Необходими са и мерки за организацията на движението и паркирането по невралгичните участъци.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM