Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩИНА ВРАЦА ИНВЕСТИРА
В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Община Враца спечели проект за изграждане на подпорна стена на левия бряг на река Скът в село Оходен. Инициативата е на стойност 159 859 лева. Проектът е одобрен и предстои неговата реализация. В тази посока вече има опит. Буквално преди месеци приключи изграждането на скатов предпазен канал в село Згориград.
Кметът д-р Костадин Шахов поясни, че целта на съоръжението е да отклонява пороите и така да предпазва от наводнение дворовете и къщите на хората от селото, особено при обилни валежи и при снеготопене. Каналът е изграден със средства от междуведом- ствената комисия към МС. За реализацията му са изразходвани 152 685 лева.
В Горно Пещене пък е извършен авариен ремонт на мост над река Скът на стойност 10 000 лева.
В квартал Кулата е извършен мащабен ремонт на общежитието, за който са похарчени 46 776 лева.
Средищното училище в село Девене има нова инсталационна система за отопление и котелно помещение. Инвестицията е на стойност 106 000 лева. Обновителни и ремонтни дейности са извършени на отоплителни и климатични инсталации основно на учебни заведения в селата Баница, Паволче и Власатица. Така инвестицията общо е 177 000 лева.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM