Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРОЕКТИ ЗА 1 МИЛИОН ЛЕВА
СА РЕАЛИЗИРАНИ ВЪВ ВРАЦА

През 2010 година в община Враца са разработени общо 20 проекта, каза на среща с журналисти кметът д-р Костадин Шахов. От всичките инициативи вече са реализирани 8 на обща стойност 1 милион лева. Към момента в оценителна комисия са още 6, за други 2 от месец декември все още се чака резултат, а нови 4 са в процес на подготовка. От всички проекти, с които Общината е кандидат- ствала, към момента са отхвърлени само 2. За единият от тях е внесена жалба във Върховния административен съд.
„Не сме съгласни със становището на оценителната комисия и затова внесохме 68 страници възражение с аргументи за всяко едно определение”, заяви д-р Шахов. Проектът касае развитието на градската среда и е на стойност около 5 милиона лева. По другия отхвърлен проект вече има резултат. Насоките, които не позволяваха в проекта да се включи понятието ново строителство, са преразгледани и вече то може да фигурира в проектната документация. „Отново ще кандидат- стваме. Имаме готовност с документацията”, категоричен бе кметът. Срокът за кандидатстване е 14 февруари.

 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM