Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВИСОКА ОЦЕНКА

Община Враца получи на национално ниво висока оценка за работата си в сферата на социалната политика в образованието и социалното партньорство със Синдиката на българските учители.
На проведената официална церемония на Синдиката на българските учители в Парк -хотел "Москва" зам.-кметът д-р Михаил Шарков получи грамота за най-добър зам-кмет на община. Отличието бе връчено за постигнати високи резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2010 година и личен принос в развитието и усъвършенстването на социалното партньорство.
Награда за най-добър социален партньор -директор получи и г-жа Даниела Велкова -Директор на СОУ "Св. Климент Охридски"-Враца.
На церемонията присъстваха и г-н Сергей Игнатов, министър на образованието, младежта и науката; г-н Мартин Ромер- генерален секретар на Комисията към Интернационала по образование ; г-жа Йорданка Фандъкова- кмет на София и синдикалисти от цялата страна.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM