Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КМЕТЪТ НАГРАДИ МЕДАЛИСТИТЕ
ОТ СПОРТНИ ПЪРВЕНСТВА

На 18 юни кметът инж. Николай Иванов връчи грамоти на 55 медалисти от европейски и световни първенства, държавни шампиони и шампиони в ученически игри от Враца. Инициативата е първа по рода си, а идеята на ръководството на Община Враца е тя да се превърне в ежемесечна традиция.
Отличията са спечелени от началото на годината до момента.
В градската концертна зала пристигнаха световният вицешампион по кик бокс Асен Асенов, европейските медалисти по таекуон до, донесли две златни, три сребърни и седем бронзови отличия, както и държавните шампиони от спортните клубове по автомоделизъм, по борба, кик бокс, лека атлетика, таекуон до и шампионите от "Ученически игри 2011-2012" по лека атлетика и волейбол от ПМГ "Акад. Иван Ценов". Един от наградените треньори бе Огнян Филипов (автомоделизъм). Той благодари на кмета за уважението към труда и постиженията на младите спортисти. Треньорът по таекуон до Илия Цветков, в знак на благодарност, подари на инж. Николай Иванов златен медал от последното европейско първенство. Медалът е един от спечелените от неговия спортен клуб.
В следващия месец своите грамоти за високи спортни постижения ще получат държавните шампиони от клуба по водна топка - девойки -"Ботев - Враца".

Даниела Хитова

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM