Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН
ПО ОП "РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ"

Във Враца бе проведена информационна кампания по Оперативната програма "Развитие на човешките ресурси" на Министерството на труда и социалната политика. С фотоизложба и среща с бенефициенти бе представено свършеното за периода от 2007 г. до момента.

За откриването на кампанията в града дойде министър Тотьо Младенов. Сред официалните гости на откриването бяха заместник кметовете на Враца Светозар Луканов, инж. Красимира Георгиева, Красимир Богданов и Ангел Вълчев, а също зам.-областният управител Цветелина Теофилова, директорите на Бюрото по труда в града - Маргарита Ангелова и на Инспекцията по труда - Румен Младенов. На въпросите на гражданите и фирмите отговаряха министър Младенов и заместникът му Зорница Русинова.
От 2007 г. досега по Оперативната програма "Развитие на човешките ресурси" са отворени над 140 процедури за 2 милиарда лева. В програмата са се включили над 650 000 души. Само за последните два месеца Община Враца е заявила обучение на над 230 безработни, които през следващия месец ще подпишат своите трудови договори.

При презентацията министър Младенов накратно обобщи постигнатото и апелира към бизнеса и гражданите да бъдат по-активни и да участват в проекти по оперативната програма.


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM