Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДПП "Врачански Балкан" ще се включи активно
в отбелязването на Националния ден
на природните паркове

Дирекцията на Природен парк "Врачански Балкан" към Изпълнителна агенция по горите кани природолюбители и приятели да участват в отбелязването на Националния ден на природните паркове.
Инициативата се провежда за пети път в партньорство с Международната природозащитна организация WWF и ще събере хиляди хора, загрижени за бъдещето на околната среда и защитената природа на България.
Официалното откриване на кампанията във Враца ще се извърши на 9 юни 2012 г. /събота/ от 9.30 ч. пред Природозащитен център "Натура". Тази година "посланик" на Природен парк "Врачански Балкан" е актьора Валери Йорданов. Той и екипа на парка ще обновят беседката под лифта и ще бъде оформен кът за отдих.
Тази година е предвидено да се почистят сметищата около местността Учителски колонии, както и по шосето за пещера "Леденика". За всички участници са осигурени ръкавици, общи чували и транспорт.
В края на събитието е предвиден хепънинг с много настроение и томбола.
ДПП "Врачански Балкан" приканва всички граждани и гости на града да се включат в инициативата и заедно да се погрижим в опазването на красотата и уникалността на Врачанския Балкан!  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM