Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НАГРАДИ ЗА ДЕТСКИЯ ОТБОР
НА "БОТЕВ" - ВРАЦА

Кметът на Враца инж. Николай Иванов връчи грамоти и подари шоколади на момчетата от детско-юношеската школа на "Ботев" - Враца. Поводът е завоюваното от тях първo място в престижен турнир във френския град Препинян. Малките таланти, наставлявани от Иван Георгиев - Саки, постигнаха шест победи и завършиха един мач с равен резултат. На финала врачани победиха домакините. "Тази победа е безценна за нас, не само защото два пъти бихме домакините на техен терен, но и защото постигнатото от нас е без аналог в България" - похвали се треньорът.

От името на отбора той подари на кмета футболна топка с автографите на отбора, снимка и флагче на тима. Турнирът се проведе от 25 до 28 май. България бe представена в две възрастови групи от общо четири отбора, като два от тях - при родените 1999-2000 г. от област Враца - "Ботев" - Враца и "Ботев"- Козлодуй. В същата възраст от България участва и тимът на "Хаджидимово", а при 14-годишните - на "Академик" - София. Участието на 20 отбора от Европа и Африка доказва, че децата от детско-юношеската школа на "Ботев" Враца, напълно са заслужили трофея на състезанието. Първото място в тазгодишния турнир е след две призови четвърти места за нашите млади футболисти - в Роняк, Франция и Женева, Швейцария. Като тазгодишен победител, отборът е поканен от организаторите отново догодина, този път на разноски на домакините.

Даниела Хитова
 
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM