Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРИСТИГНА ДЕЛЕГАЦИЯ
ОТ ФРАНКФУРТ НА ОДЕР

Кметът на Враца инж. Николай Иванов прие официална делегация от побратимения град Франкфурт на Одер. Делегацията е водена от Клаус Балдауф - извънреден пълномощник на кмета на града по международните отношения и побратимяването. Сред гостите е Симон Верес - общински съветник, Хайдемари Лангиш - директор по организацията на летния лагер "Eurocamp" и ученици, участващи в съвместен проект между двата побратимени града. От града-домакин участие взеха също заместник кметовете Ангел Вълчев и Светозар Луканов, и секретарят на Община Враца Иван Жеков. На срещата гостите предложиха в бъдеще да се направи партньорство между културни институции от двата града и между две детски градини, за да се обменят идеи и добри практики. Има идея да се направи и общ проект за летни лагери на разменни начала във Враца и Франкфурт на Одер. "Приветствам и трите инициативи. Община Враца с удоволствие ще подкрепи реализирането им. Нашето партньорство може да е младо, но в наше лице вие винаги ще имате приятели в България" - обобщи в края на срещата инж. Николай Иванов.
Делегацията от Франкфурт на Одер ще вземе участие в събитията, свързани с Деня на Враца и 136-тата годишнина от подвига на Христо Ботев.

Даниела Хитова
 
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM