Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДЕЦА СЕ СЪСТЕЗАВАХА
В ПЪРВИ РИБОЛОВЕН ТУРНИР

Илиан Киричев и Венцислав Лулчев от "Пловдив карп тийм" станаха победители в Първия детски шаранджийски турнир, който се проведе на яз. "Влашки дол" край Враца. Състезанието е без аналог в страната и се организира от Клуб по спортен риболов "Враца карп". Според регламента, право на участие имаха деца и младежи, родени от 1994 до 1999 години, регистрирани като отбори от по двама души. Първоначално заявки подадоха 8 отбора, но лошото време редуцира състава до 6.
Първите в класирането - Киричев и Лулчев - получиха и специална награда за първа извадена риба. Втори в класирането станаха Павел Павлов и Ивайло Иванов от София. Те взеха и награда за най-голяма риба. Техният шаран бе с тегло 2.860кг. Трети останаха Димитър Павлов от Сливница и Мирослав Бонев от Хасково. Уловените риби бяха пуснати отново във водата.
Организаторите бяха осигурили медали, купи за първите три отбора, риболовни аксесоари, захранка и други предметни награди, предоставени от водещи фирми в риболовния спорт. Зам.-кметът на община Враца Ангел Вълчев връчи грамоти и шоколади на всички участници в състезанието.
В края на състезанието имаше и забавна награда за "най-голям карък". Тя бе "спечелена" от отбора на "Враца карп" Никола Маринов и Атанас Николов.
Награда получи и най-малкият участник в риболовния турнир - деветгодишншят Янко Янков.


Даниела Хитова

 


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM