Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ТРИГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ
НА НАРКОТИЧНИТЕ ЗАВИСИМОСТИ

Община Враца вече има тригодишна програма за превенция на наркотичните зависимости. Тя бе приета на последното заседание на общинския съвет по наркотичните вещества, председателстван от зам.-кмета Красимир Богданов.
За първи път към програмата ще бъде одобряван и приеман план за действие, в който ще влязат конкретни задачи и срок за изпълнението им. Нова е и идеята програмата да обхваща и ученици от училищата в населените места извън град Враца.
Основните акценти в тазгодишния план за действие са организирането и провеждането на дискусии сред учениците по теми, свързани с рисковете от употребата на психоактивни вещества, анкетно проучване сред родителите на ученици, чиято цел е да установи запознати ли са те и до каква степен със симптомите на наркотичните зависимости и привличането на неправителствени организации като партньори в процеса на превенция. Трите важни дати, за които ще бъдат направени кампании през тази година са 31 май - Световен ден без тютюнев дим, 26 юни - Международния ден за борба с наркоманиите и 1 декември - Световен ден за борба срещу СПИН.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM