Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СТАРТИРА КАМПАНИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ
ОТ РАННА КРИМИНАЛИЗАЦИЯ СРЕД ДЕЦА

Гражданска мрежа "Активна общност Враца", Община Враца и Регионален инспекторат по образованието - Враца стартират съвместна кампания под надслов "Превенция от ранна криминализация на деца, живеещи на територията на община Враца".
Целта на кампанията е намаляване на детската престъпност в региона, чрез въвличането на младите хора в създаването и изпълнението на проекти за превенция на противообществени прояви. В рамките на инициативата се организира конкурс за проекти под мотото "Моето училище - сигурна и безопасна среда". Проектопредложенията ще могат да се подават от екипи от ученици от начални, основни и средни училища на територията на Община Враца. Ще се финансират инициативи, насочени към намаляване и превенция на детската престъпност като: организиране на информационни кампании, работни ателиета, ученически дискусии, изложби, флашмобове и др.; изработката на концепции и планове за превенция на детската престъпност в училищата и механизми за тяхното прилагане.
Общата стойност на кампанията е 10 000 лв. Предвижда се да бъдат финансирани шест проекта на училища от Община Враца, от които два на стойност 3000 лв. и четири на стойност 1000 лв.;
Повече информация и формуляри за кандидатстване можете да получите на e-mail:aktivna_obshtnost@abv.bg и на сайта на Община Враца www.vratza.bg и сайта на РИО Враца www.rio-vratza.com.
Крайният срок за подаване е 28 юни 2012 г.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM