Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИНЖ. КРАСИМИРА ГЕОРГИЕВА УЧАСТВА
В РАБОТНА СРЕЩА ПО ОП "ОКОЛНА СРЕДА"

Инж. Красимира Георгиева, зам.-кмет по европейско финансиране и обществени поръчки на община Враца взе участие в работна среща, организирана от министър Томислав Дончев, съвместно с МОСВ. Срещата се проведе в гранитната зала на Министерски съвет. На нея присъстваха министър председателят Бойко Борисов, министърите Нона Караджова, Лиляна Павлова, Ивайло Московски и Мирослав Найденов и представител на АПИ. На срещата бяха обсъдени начините за ускоряване на изпълнението и преодоляване на предизвикателствата на проектите, финансирани по ОП "Околна среда", сектор "Води", по който се финансират водните проекти на общините.
Министерството на околната среда и водите обяви пред кметовете и зам.-кметовете от различните региони, че е организирало мобилни групи, които да консултират общините във всеки от етапите на проектите.
Министър Мирослав Найденов пое ангажимента приоритетно и в по-кратки срокове да бъдат разглеждани документите на общините, свързани с проектите по ОП "Околна среда".

Даниела Хитова
  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM