Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПОДПИСАХА ДОГОВОРИ ЗА ОБЩИНСКА ПРОФИЛАКТИЧНА ПРОГРАМА

Зам.-кметът на Враца Светозар Луканов подписа договори с пет лечебни заведения, които ще изпълняват Общинската профилактична програма по здравеопазване за 2012 г. Договорите са с ДКЦ -1, Комплексен онкологичен център, Медицински център за рехабилитация и спортна медицина, Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания и Център за кожни и венерологични заболявания.
Общинската програмата е насочена като обхват към няколко значими заболявания - онкологични, заболявания на опорно-двигателния апарат при децата, диабета в ранна детска възраст, белодробни заболявания и др. Програмата има и социална насоченост, тъй като определените целеви групи от населението са предимно граждани без здравни осигуровки, с нисък социален статус, от уязвими групи от населението. Основно внимание е обърнато и на детското здравеопазване. Програмата ще се изпълнява до края на тази година.

Даниела Хитова 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM